Letošnji teden Karitas bo potekal od ponedeljka, 27. 11. 2017 do nedelje, 3. 12. 2017, pod geslom »Kje sem doma?«. Geslo tedna Karitas spodbuja k razmisleku o domu. Kjer je naše srce, tam se počutimo doma. Kjer so ljudje, ki nas imajo radi, tam je naš dom.

Toplino doma potrebujejo tudi številne družine v stiski v Sloveniji. Največ, kar jim lahko poklonimo je sprejetost, razumevanje in varnost. Tudi letos je veliko družin v težkih preizkušnjah zaradi brezposelnosti, bolezni, hujših nesreč ter prenizkih in nerednih dohodkov. Potrebujejo našo pomoč.

Tudi v Postojni že veliko let aktivno in požrtvovalno delujeta župnijska in dekanijska Karitas. Vsem sodelavcem se iskreno zahvaljujemo za njihovo požrtvovalno in nesebično humanitarno delo, ki ga opravljajo na temelju krščanske ljubezni.

V tednu Karitas bo v župnijski dvorani razstava veroučencev z naslovom: Kje sem doma.

  • V ponedeljek, 27. 11. bo sveta maša ob 18. uri za člane župnijskih karitas v dekaniji Postojna. Po maši pa bo zanje srečanje v župnijski dvorani.
  • V torek, 28. 11. bo v župnijski dvorani ob 19. uri predavanje ddr. Verene Perko na temo: Kje sem doma?
  • V sredo, 29. 11. bo zvečer ob 20. uri na RTV Slo. 1 neposredni TV prenos dobrodelnega koncerta Klic dobrote. Vabljeni k ogledu in darovanju.
  • V četrtek, 30. 11. bo Postojnsko skladišče Karitas imelo dan odprtih vrat od 10. ure do 13. ure. Možen bo ogled skladišča in pogovor s sodelavci o njihovem delu. Lepo vabljeni.
  • V nedeljo, 3. 12. bodo člani župnijske Karitas pripravili sodelovanje pri župnijski maši ob 10. uri.

Komentarji so zaprti.