ISKRENA ZAHVALA ZA VAŠ DAR PRI OFRU ZA ŽUPNIJO NA ZAHVALNO NEDELJO.

ROMARJEM V SVETO DEŽELO želimo blagoslovljeno romanje in veliko nepozabnih doživetji ter srečno vrnitev nazaj domov.

DAR ZA MISIJONSKO NEDELJO: na misijonsko nedeljo, 22. 10. smo zbrali 107,12 € darov za misijone. Bog povrni vsakemu za vaš dar.

DAR MILOŠČINE OB POGREBU Fani Milavec: 208,34 €

DAR ZA KOR OB POGREBU Fani Milavec: 400,00 €

DAR ZA CERKEV OB POGREBU Lovrenca Milavca: 325,00 €

MAŠE ZA POKOJNE: Dar za maše za pokojne v Belskem, Predjami in Studenem je zanašal 382 €, to je za 22 svetih maš za pokojne duše v vicah iz župnije Studeno. Bog povrni za vaš dar.

JESENSKO ŠTETJE NEDELJNIKOV bomo opravili v nedeljo, 12. 11., ob 10. uri. Pri maši prosim nekoga, ki bo preštel število otork, žena in mož ob izhodu iz cerkve.

NABIRKA ZA ŠKOFIJO – v nedeljo, 12. 11., bomo imeli pri maši nabirko za potrebe škofije. Namen nabirke je pomoč za dokončanje Petrovega doma v Šempetru, ki potrebuje še precej notranje opreme in ureditev kapele, obenem pa se bo iz darov ustanovil tudi »Petrov sklad za pomoč pri oskrbovanju upokojenih duhovnikov« v Petrovem in podobnih domovih.

NOVA ŠTOLNINA ZA POGREBE IN POROKE: slovenski škofje so na 102 seji Slovenske škofovske konference povišali priporočeni dar – štolnino za pogrebe in poroke iz 29 € na 50 €. Poleg štolnine se pri pogrebu obračuna tudi dar za pogrebno mašo, ki je 19 €, ter dar za cerkev 8 €, za dva ministranta 14 € ter dar za zvonjenje in mežnarja, ki je 20 €; skupaj: 111 €. Priporočeni dar za poroko pa je poleg štolnine še dar za sv. mašo v višini 19 € ter dar za dva ministranta 14 € in mežnarja 8 €, skupaj: 91 €.

Komentarji so zaprti.